Super Tips

Superwoman zoekt vrouwRegelmatig kom ik op leuke truukjes, ideeën en tips die ik uit eigen ervaring heb ontdekt. Ik noem dit daarom mijn “Super Tips” en deel de meest praktische tips hieronder.

Andere tips en artikelen kun je lezen op deze pagina.

1) Dames (profielen) krijgen méér berichtjes

TIP #1 – Als stel op zoek naar een vrouw op een contactsite? Meld dan de vrouw van het stel aan omdat zij als vrouw een natuurlijk hogere gunfactor heeft en daardoor sneller andere vrouwen aantrekt.

Als ik via een contactsite op zoek ging naar een (single) vrouw of koppel dan had ik 9 van de 10 keer méér succes als ik mij als vrouw had aangemeld.

Hiermee bedoel ik dat je bij aanmelding kiest om je als vrouw in te schrijven.

Als single vrouw doe je dit natuurlijk als vanzelfsprekend.

Maar als je als koppel (man en vrouw) op zoek bent naar een dame, dan heb je bij sommige sites niet de mogelijkheid om je als stel in te schrijven.

Pfff… sommige sites begrijpen het ook niet haha!

Uit ervaring heb ik geleerd dat het daarom:

Altijd beter is om de vrouw van het stel op te geven, indien je geen mogelijkheid hebt om te kiezen voor stelletje, koppel of paar.

Vrouw zoekt Super Woman

2) Bij 23+ jaar wordt je gezien als aantrekkelijk!

TIP #2 – Een leeftijd van 23 jaar heeft een psychologisch effect op mensen. 23-tigers lijken volwassener, serieuzer en dus aantrekkelijker. Probeer dus niet jonger over te komen door een lagere leeftijd op te geven! Juist: hoe ouder, hoe beter en des te meer serieuze reacties je krijgt.

Ik ben best op vroege leeftijd begonnen met het bezoeken van parenclubs en swingersfeestjes. Toen ik wat ouder werd kreeg ik minder zin om uit huis te gaan.

Vanaf toen ben ik eigenlijk vanuit m’n luie stoel contact gaan zoeken via datingsites.

Datingsites zijn redelijk anoniem. Niemand kent je. Ik deed me dus altijd voor als jongere vrouw (ik zie er ook jonger uit dan mijn leeftijd).

Ik merkte dat ik hierdoor juist veel minder (serieuze) reacties kreeg van andere leden.

Door steeds mijn leeftijd naar boven bij te stellen ben ik erachter gekomen dat de optimale leeftijd zo rond de 23 jaar en hoger ligt.

Bij de leeftijd van 23+ kreeg ik:

  1. Meer berichtjes
  2. Meer serieuze reacties

Na een kort onderzoekje kwam ik erachter dat deze leeftijd een soort psychologisch effect heeft.

Mensen zien je dan als “volwassen”, “betrouwbaar” én “serieus”.

Het helpt dus juist om iets ouder te zijn in deze branche!

Dat is ook niet helemaal gek want je moet vrij volwassen en ruimdenkend zijn om mee te doen aan deze manier van daten! :)