Over ons

naomi-anoniem2Hallo bezoeker,

Leuk dat je over mij iets wilt weten!

Ik ben Naomi, de oprichtster van Vrouw Zoekt Stel. Dit doe ik samen met enkele goede bekenden (Debbie en Kees).

We beheren enkele sites waar we onze ervaring op delen.

Deze site heb ik speciaal opgezet voor stellen en (single) vrouwen die op zoek zijn naar een spannende date!

Ik richt speciaal op stellen die op zoek zijn naar een vrouw én vrouwen op zoek naar een stel. Alle informatie die ik plaats probeer ik zodanig te schrijven dat je het makkelijk kunt begrijpen.

Update: Helaas heb ik vanwege enkele minder lieve bezoekers mijn profielfoto hierboven een beetje wazig moeten maken. Ook heb ik enkele andere persoonlijke foto’s van deze pagina verwijderd :(

Hoe zie ik eruit?

Sinds de oprichting van deze site heb ik veel vragen gehad van mijn bezoekers over hoe ik eruit zie.

Ik vind mezelf niet speciaal en ik weet totaal niet waar deze interesse zo vandaan komt. Maar goed, daarom enkele foto’s van mezelf op deze pagina! Linksboven een foto van mezelf in de auto en hieronder van m’n lichaam. Niet de beste kwaliteit, maar ze zijn dan ook s’Avonds met m’n mobieltje gemaakt!

naomi-borsten naomi-billen naomi-body

Hoe ben ik in deze wereld terecht gekomen?

Mijn eigen verhaal begon ongeveer acht jaar geleden. Ik kwam toen voor het eerst naar buiten dat ik op zowel mannen als vrouwen viel. Ik ga niet te diep in mijn verleden, maar om het verhaal kort te houden: dit werd niet door iedereen in mijn omgeving geaccepteerd. Tenminste, dat gevoel kreeg ik want “ineens” hadden sommige mensen geen tijd meer om af te spreken etc.

Het was een lastige periode, omdat ik mijn gevoelens niet helemaal kon plaatsen. Want tjsaa.. ga je dus nu voor een man óf vrouw?

Eerlijk waar, ik wist het ECHT NIET!

Op een gegeven moment werd ik een beetje gek van mijn hypocriete omgeving en ben een wereldreis gaan maken. In Thailand ben ik toen een super leuk koppel uit Amerika tegen gekomen, waarmee ik samen 1,5 maand door Azië heb gereisd.

Om een lang verhaal weer kort te maken :) … ik vertelde hen over mijn “probleem” in een hostel in Vietnam, een dag voordat we iedere weer onze eigen reis zouden vervolgen.

Ik kreeg een verbaasde blik, een omhelzing, veel knuffels en gegiechel! Die uitdrukking op hun gezicht kan ik nog steeds herinneren. Het stelletje was namelijk zelf al heel lang op zoek naar een vrouw met wie zij een keer het bed konden delen :) Ze hadden met elkaar over mij gehad, maar durfden mij niet te vragen omdat ze de vriendschap niet op het spel wilde zetten.

Voor mij was het een rare ervaring. Ik had dit zelf namelijk nog nooit gedaan, maar was zeker wel geinteresseerd omdat ze allebei mijn type waren (ik zou op allebei kunnen vallen).

Aangezien ik zo ver van huis was, dacht ik letterlijk… FUCK IT! En we hebben die laatste dag/avond een zeer sensuele en zwoele avond gehad!! Een avontuurtje in Vietnam dat ik nooit zal vergeten.

Deze ervaring was zo overweldigend, en gaf mij zo een goede voldoening, dat ik bij terugkomst in Nederland hard op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om met stelletjes af te spreken.

Helaas was dit niet makkelijk. Het was moeilijk voor mij om een leuk stel te vinden. Ik ben een gedreven type en heb het er niet bij laten liggen. Uiteindelijk ben ik er na hard zoeken achter gekomen hoe je als vrouw een leuk stel kunt vinden, en natuurlijk andersom, hoe je als stel een leuke vrouw kunt vinden.

Dit deel ik allemaal op deze website. Ik hoop dat je/jullie hier wat mee kunt/kunnen! Deze site kan alleen maar beter worden door jouw input. Heb jij zelf tips, suggesties of leuke ervaringen? Laat het mij dan weten door contact op te nemen!

Succes!!

Oh ja, en hoe het afliep met het stel dat ik had ontmoet in Vietnam? We zouden nog contact houden, maar helaas werd 2 dagen later mijn backpack vlak voor m’n neus gejat. Ik heb ze dus nooit meer kunnen zien… :(

Groetjes,

Naomi

PS. Ik krijg honderden mailtjes met vragen om af te spreken. Je begrijpt dat dit een luxeprobleem is en dat ik niet alle mailtjes kan beantwoorden. Ik sta wel ingeschreven op deze en ook deze website, misschien dat je me daar kunt vinden ;)

PPS. Ja, ik zie er nog steeds hetzelfde uit op de foto’s ;)