Hoe begin ik als man een trio met twee vrouwen?

Mannen zijn natuurlijk niet de enige die zich aangetrokken voelen tot vrouwen. Een vrouw kan zich ook aangetrokken voelen tot een andere vrouw, zonder lesbische gevoelens te hebben.

Hoe kun je als man een trio beginnen met je eigen vrouw of vriendin en een andere vrouw?

TIP: Zoek je een leuke vrouw voor een trio? Op deze pagina vind je sites waar je in contact kunt komen met  jonge en oudere dames die hier open voor staan.

Vrouwen hebben een eigen manier om te bepalen wat hun “waarde” is. Dit doen ze door zichzelf te vergelijken met andere vrouwen.

Om de proef op de som te nemen moet je eens voor de grap “opvallend” naar een andere mooie vrouw kijken, terwijl je eigen vrouw of vriendin erbij staat.

De vraag die je min of meer krijgt luidt:

“Vind je dat een mooie vrouw?”

Je kunt dit vergelijken met ‘wie de mooiste auto rijdt’ of het ‘meeste geld’ verdient bij mannen.

Het resultaat is dat onzekerheid een rol gaat spelen.

Dit is de reden dat vrouwen door invloed van de juiste aanmoediging en houding, net als mannen ook kunnen genieten van dingen zoals porno of stripclubs.

Waar vind je een vrouw, voor een vrouw zoekt stel relatie?

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om een vrouw te vinden die geinteresseerd is in een vrouw zoekt stel relatie.

Hieronder staan enkele bekende manieren:

1. Je zoekt samen met je partner naar een vrouw
Dit kunnen jullie doen door bijvoorbeeld samen naar een club of bar te gaan. Een plek waar je meestal raak schiet is bij een parenclub of bar voor swingers.

De meest makkelijke manier is door gebruik te maken van online datingsites speciaal voor partnerruil zoals OndeugendDaten of SecondLove. Hier komen swingers, single vrouwen en stelletjes bij elkaar.

2. Jouw partner komt zelf met een suggestie
Vaak heeft een vrouw wel een idee met wie zij kan zoenen of vrijen, ALS zij een trio zou doen. Stel daarom gewoon eens de vraag recht op de man af “Met welke vrouw zou jij wel seks kunnen hebben, ALS je ook echt een trio zou doen?”

3. Je brengt zelf twee vrouwen bij elkaar
Hiermee bedoelen we dat je zelf twee vrouwen vindt en bij elkaar brengt. In deze situatie ben je single of doe je het buiten de relatie om. Dit vergt echter tijd en kunde, waar we helaas een geheel ander artikel over zouden kunnen en moeten schrijven.

Op welke manier kun je een trio beginnen?

Hoe pak je een trio dan aan als man?

Als jouw vrouw of vriendin niet uit zichzelf over een trio begint zul je het helemaal zelf moeten aanpakken.

Gebruik om te beginnen de eerste twee methodes die hierboven staan beschreven.

Begin door je vrouw of vriendin eerst te peilen hoe open zij staat voor vrouw zoekt stel dating. Je kunt dit subtiel aanpakken door bijvoorbeeld een magazine waarin mooie vrouwen staan open te slaan en te vragen of zij het met een van deze bloedmooie meisjes zou kunnen doen.

Hierdoor open je het onderwerp subtiel en kan je steeds grappenderwijs verder vragen over hoe zij het zou vinden als ze zou moeten zoenen met een andere vrouw.

Probeer haar steeds te laten fantaseren en betrek jezelf er niet bij, tenzij zij dit zelf doet.

Een techniek die je kunt toepassen is door de naam van een willekeurig mooie vriendin van haar te noemen.

Hierdoor kan zij beter inbeelden hoe het zou zijn om met iemand te zoenen die ze ook echt kent (gevoel is dus beter na te bootsen).

Doe dit een aantal keren gedurende een korte periode. Daarna probeer je steeds de grenzen te verleggen door haar over allerlei zaken te laten fantaseren.

Voorbeelden:

  • Zoenen met een andere vrouw in het openbaar
  • Seks met [naam van haar mooie vriendin]
  • Beffen of gebeft worden door [naam van vriendin]
  • etc.

Langzamerhand betrek je jezelf erbij (hoe zou je het vinden als ik ook mee zou doen…).

Als je in het begin “Nee!” krijgt, dan weet je dat het iets langer gaat duren om je vrouw te overtuigen.

Doe weer een stapje terug en betrek jezelf er weer niet bij maar laat haar fantaseren over een andere vrouw.

Hieronder staat het beste antwoord wat je kunt geven als je vrouw of vriendin vraagt waarom je dit wilt doen:

Zeg dan: “Ik wil dit met jou delen” maar vermijd “Ik wil jou delen”.

We kunnen nog veel meer de diepte in gaan maar zoals gezegd hebben we in dit artikel helaas te weinig ruimte voor!

Wat moet ik nu doen?

Je weet nu ongeveer wat je kunt proberen om een trio te ontlokken met twee vrouwen. Ik zeg niet dat het makkelijk is. Sommige vrouwen staan er gewoon meer open voor dan anderen.

TIP: Een vrouw krijgt veel meer en sneller aandacht dan een man. Laat daarom je vrouw of vriendin voor jullie inschrijven. Hiermee vergroot je de kans op een date met 84%!

Het best wat je nu kunt doen is jezelf en je partner aanmelden op een contactsite. Je kunt hier op een snelle en makkelijke manier in contact komen met vrouwen die op zoek zijn naar een leuk stel.

Op deze pagina staan de betere contactsites die voor mij goed hebben gewerkt.

Succes!