Second Love

Website: www.secondlove.nl

Second Love ervaring

Second Love staat al een tijdje op mijn toplijst. Bijna dagelijks heb ik contact met andere (gebonden) vrouwen. Het leuke aan deze datingsite is dat het zich specifiek richt op mensen die vreemd willen gaan. Een ideale plek om een vrouw, man en zelfs stellen te vinden die een avontuurtje willen beleven.


WAARSCHUWING:
De kans is aanwezig dat je een profiel tegenkomt van een bekende. Dit kan een buurvrouw, kennis, collega of zelfs familielid zijn. Mogelijk hebben zij erotisch getinte foto’s geplaatst op hun profiel. Zie je iemand die je kent? Houd dit dan alsjeblieft voor jezelf. Laten we elkaars privacy en anonimiteit respecteren.

Waardering

Aantal leden
Controle op fakers
Anonimiteit en privacy
Prijs extra functionaliteiten
Mogelijkheid tot afspreken

Gratis aanmelden

Niet fictief

Afspreken

Geen app

Kortingscode / Coupon

Second Love heeft op dit moment (1) actie campagne draaien:

Mijn ervaring

Als je op zoekt bent naar vastigheid of langdurige swingrelatie, dan is Second Love niets voor jou. Er zitten hier juist veel vrouwen die al een relatie hebben en zich niet willen binden. We hebben ook gemerkt dat er veel vrouwen tussen zitten die willen experimenteren. Let hier dus op en stel vragen over wat zij precies zoekt en/of wilt. Vaak hebben ze even een extra klein duwtje in de rug nodig. Vergelijk het net als dat je in de winkel staat en heel graag die nieuwe Lcd-tv wilt kopen. De verkoper heeft weinig nodig om je te overtuigen, hij hoeft je alleen nogmaals de voordelen van de tv te vertellen. Als vrouw op zoek bent naar een stel, zorg dan dat je dit meteen vanaf het begin kenbaar maakt. Er melden zich namelijk ook stelletjes aan op de site. Second Love is een van de betere datingsites om een leuke single vrouw of stel te vinden. Vanwege het karakter van de site moet je er wel rekening mee houden dat zowel vrouwen als mannen anoniem willen blijven.

Wat vind ik leuk?

Je hebt de mogelijkheid tot het maken van erotische getinte afspraken bij Second Love. Hiermee bedoel ik dat je hier dames en/of koppels vindt die open staan voor ongebonden seksdates. Het is mij opgevallen dat de meeste mensen op deze site hier ook op zoek zijn naar een trio. Als je niet op zoek bent naar erotisch contact dan raad ik je aan niet op deze site in te schrijven.

Wat vind ik minder leuk?

Registreren doe je op Second Love op het moment gratis. De extra functionaliteiten zijn echter niet gratis. Het is een kleine vergoeding, maar zoals ik altijd aangeef, voor niets gaat de zon op! Mijn ervaring leert dat je bijna nooit slaagt op de 100% gratis contactsites. Iedereen kan zich aanmelden waardoor je veel fakers krijgt en mensen die niet serieus willen afspreken. Ik wil het liefst ook niet betalen maar als ik voor een paar euro’s extra meer afspraakjes krijg dan doe ik dat graag!

Second Love profielen

LET OP: Mogelijk profielen van mensen die je kent.