Second Love

Website: www.secondlove.nl

Er is momenteel (1) actie:

» Aanmelden is op dit moment gratis! «

Ervaring
SecondLove LogoAls je op zoekt bent naar vastigheid of langdurige swingrelatie, dan is Second Love niets voor jou. Er zitten hier juist veel vrouwen die al een relatie hebben en zich niet willen binden. We hebben ook gemerkt dat er veel vrouwen tussen zitten die willen experimenteren. Let hier dus op en stel vragen over wat zij precies zoekt en/of wilt. Vaak hebben ze even een extra klein duwtje in de rug nodig. Vergelijk het net als dat je in de winkel staat en heel graag die nieuwe LCD tv wilt kopen. De verkoper heeft weinig nodig om je te overtuigen, hij hoeft je alleen nogmaals de voordelen van de tv te vertellen. Als als vrouw op zoek bent naar een stel, zorg dan dat je dit meteen vanaf het begin kenbaar maakt. Er melden zich namelijk ook stelletjes aan op de site. Second Love is een van de betere datingsites om een leuke single vrouw of stel te vinden. Vanwege het karakter van de site moet je er wel rekening mee houden dat zowel vrouwen als mannen anoniem willen blijven.
Plus- en minpunten
  • Gratis aanmelden
  • Anoniem & Discreet
  • Geschikt voor beginners
  • Mobiele App
  • Aanstootgevende foto’s
Seksdates?
Je hebt de mogelijkheid tot het maken van seksafspraakjes bij SecondLove. Hiermee bedoel ik dat je hier dames en/of koppels vindt die open staan voor ongebonden seksdates. Het is mij opgevallen dat de meeste mensen op deze site hier ook op zoek zijn naar een trio. Als je niet op zoek bent naar erotisch contact dan raad ik je aan niet op deze site in te schrijven.
Nadelen van Second Love
Registreren doe je op Second Love op het moment gratis. De extra functionaliteiten zijn echter niet gratis. Het is een kleine vergoeding, maar zoals ik altijd aangeef, voor niets gaat de zon op! Mijn ervaring leert dat je bijna nooit slaagt op de 100% gratis contactsites. Iedereen kan zich aanmelden waardoor je veel fakers krijgt en mensen die niet serieus willen afspreken. Ik wil het liefst ook niet betalen maar als ik voor een paar euro’s extra meer afspraakjes krijg dan doe ik dat graag!

KLIK HIER EN GA VERDER »

WAARSCHUWING:
De kans is groot dat je een profiel tegenkomt van iemand die je kent. Dit kan een buurvrouw, kennis, collega of zelfs familielid zijn. Velen van hen zullen seksueel getinte foto’s op hun profiel hebben. Als je iemand ziet die je kent, houdt dit geheim. Respecteer AUB de anonimiteit van andere leden!