Ondeugend-Daten

Website: www.ondeugend-daten.nl

Ondeugend Daten Ervaring

Ondeugend Daten blijft een van mijn favoriete sites waar ik vaak leuke stellen of single vrouwen vind die met mij willen afspreken. De site is eenvoudig in gebruik en na een beetje rondsnuffelen weet je precies hoe alles werkt. Als vrouw hoef je niet veel moeite te doen op deze site.


WAARSCHUWING:
De kans is aanwezig dat je een profiel tegenkomt van een bekende. Dit kan een buurvrouw, kennis, collega of zelfs familielid zijn. Mogelijk hebben zij erotisch getinte foto’s geplaatst op hun profiel. Zie je iemand die je kent? Houd dit dan alsjeblieft voor jezelf. Laten we elkaars privacy en anonimiteit respecteren.

Waardering

Aantal leden:
Controle op fakers:
Anonimiteit en privacy:
Prijs extra functionaliteiten:
Mogelijkheid tot afspreken:

Gratis aanmelden

Niet fictief

Afspreken

Geen app

Kortingscode / Coupon

Ondeugend-Daten heeft op dit moment (1) actie campagne draaien:

Mijn ervaring

Het grootste voordeel van Ondeugend Daten is dat de site zich richt op erotisch daten. Je vindt er daarom ten opzichte van andere datingsites veel leuke koppels single dames die op zoek zijn naar een ongebonden avontuurtje.

Als stel vind ik dit daarom de ideale plek om snel een spannende meid te vinden. Ik heb wel opgemerkt dat er op deze site ook veel vrouwen zijn die weinig ervaring hebben.

Als je het vervelend vindt om een beginnende dame te begeleiden, dan is deze site niets voor jou.

Voor de vrouw geldt hier het omgekeerde. Er zijn best veel ervaren koppels op deze site. Ik ben nog geen stel tegengekomen die moeite hebben met het begeleiden van beginners. Je kunt hier als single vrouw dus aardig snel ervaring op doen!

Wat vind ik leuk?

Bij Ondeugend Daten is het slagingspercentage voor een seksafspraakje hoger dan 73%. Dit komt, omdat de mensen die zich aanmelden ook op zoek zijn naar een seksueel contact.

Het is allemaal in een ongedwongen sfeertje. Niets moet, alles mag. Dat is wat ik zo leuk vind aan de mensen op deze site. De mensen hebben geduld en nemen de tijd voor je.

Heb je geen behoefte aan een seksafspraakje? Dan is dat geen probleem. Ik merk echter wel op dat je beter een andere site kunt gebruiken als je op zoek bent naar een vrouw of koppel waarmee je langdurige relatie mee wilt opbouwen.

Wat vind ik minder leuk?

Je hoeft niets te betalen wanneer je aanmeldt bij Ondeugend Daten. Echter vraagt de site net zoals andere sites een kleine vergoeding voor extra functionaliteiten.

Dit vind ik jammer maar ik begrijp het wel. Zo houd je namelijk wel de pottenkijkers, fakers en nepperds buiten de deur.

Bij al die gratis oproep sites heb ik gemerkt dat je dit namelijk veel tegenkomt. En uiteindelijk is het ook weer niet zo veel. Ik ben meer kwijt wanneer ik een avondje ga stappen, drinken en iemand proberen te vinden in een club of bar…

LET OP: Mogelijk profielen van mensen die je kent.