Ondeugend Daten

Website: www.ondeugend-daten.nl

Er is momenteel (1) actie:

» Aanmelden is op dit moment gratis! «

Ervaring
Ondeugend Daten LogoHet grootste voordeel van Ondeugend Daten is dat de site zich richt op erotisch daten. Je vindt er daarom ten opzichte van andere datingsites veel leuke koppels single dames die op zoek zijn naar een ongebonden avontuurtje. Als stel vind ik dit daarom de ideale plek om snel een spannende meid te vinden!Ik heb wel opgemerkt dat er op deze site ook veel vrouwen zijn die weinig ervaring hebben. Als je het vervelend vindt om een beginnende dame te begeleide, dan is deze site niets voor jou.Voor de vrouw geldt hier het omgekeerde. Er zijn best veel ervaren koppels op deze site. Ik ben nog geen enkel stel tegengekomen die geen beginners willen begeleiden. Je kunt hier als single vrouw dus aardig snel ervaring op doen!
Plus- en minpunten
  • Gratis aanmelden
  • Anoniem & Discreet
  • Geschikt voor beginners
  • Mobiele App
  • Aanstootgevende foto’s
Seksdates?
Bij Ondeugend Daten is het slagingspercentage voor een seksafspraakje hoger dan 73%. Dit komt omdat de mensen die zich aanmelden ook op zoek zijn naar een seksueel contact.Het is allemaal wel in een ongedwongen sfeertje. Niets moet, alles mag. Dat is wat ik zo leuk vind aan de mensen op deze site. De mensen hebben geduld en nemen de tijd voor je. Heb je geen behoefte aan een seksafspraakje? Dan is dat geen probleem. Ik merk echter wel op dat je beter een andere site kunt gebruiken als je op zoek bent naar een relatie.
Nadelen van Ondeugend Daten
Je hoeft niets te betalen wanneer je aanmeldt bij Ondeugend Daten. Echter vraagt de site net zoals andere sites een kleine vergoeding voor extra functionaliteiten. Dit vind ik jammer maar ik begrijp het wel. Zo houd je namelijk wel de pottekijkers, fakers en nepperts buiten de deur. Bij al die gratis oproep sites heb ik gemerkt dat je dit namelijk veel tegenkomt. En uiteindelijk is het ook weer niet zo veel. Ik ben meer kwijt op een nachtje stappen, drinken en iemand proberen te vinden in een club of bar…

KLIK HIER EN GA VERDER »

WAARSCHUWING:
De kans is groot dat je een profiel tegenkomt van iemand die je kent. Dit kan een buurvrouw, kennis, collega of zelfs familielid zijn. Velen van hen zullen seksueel getinte foto’s op hun profiel hebben. Als je iemand ziet die je kent, houdt dit geheim. Respecteer AUB de anonimiteit van andere leden!