Datingsites

Op zoek naar een single dame of ongebonden koppel voor bijv. erotisch contact of een vriendschappelijk trio?

Ik heb méér dan 7+ jaar ervaring met verschillende privéhuizen, parenclubs, escorts en contactsites. Hierdoor weet ik dat je het snelst in contact komt met dames en stellen via de betere sites.

Daarom deel ik hieronder de websites waar ik op dit moment actief ben en die voor mij in 2016 het beste werken:

rank-1
Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is niet alleen een van mijn favoriete sites maar ook van heel veel andere stellen en single vrouwen. Dit zie je aan het aantal leden op de site. Een afspraakje is hier daarom best snel gemaakt. Je ziet ook iedere week steeds nieuwe aanmeldingen van leuke dames en koppeltjes.

– Minpuntje: niet echt geschikt voor relaties..

» Bezoek de site « of Lees eerst meer

rank-2
Second Love

Bij Second Love willen de stelletjes en single meiden volgensmij liever anoniem blijven. Dat merk je doordat persoonlijke vragen niet direct worden beantwoord. Daarom vind ik hier meestal de ongebonden en vlugge dates. Naast de single dames zijn er ook aardig wat gebonden vrouwen die zich aanmelden samen met hun partner.

– Minpuntje: zonder profielfoto bijna geen reactie!

» Bezoek de site « of Lees eerst meer

TIP: Foto = Reactie!
Een profiel met een aantal foto’s van jezelf doet echt wonderen. Je mag je gezicht onherkenbaar maken, maar belangrijk is dat een gedeelte van je lichaam erop staat. Het hoeft niet persé naakt en hoe lichaamsbouw interesseert echt geen drol. Het gaat erom dat je vertrouwen wekt bij de ander. Dit doe je het beste met enkele foto’s..

Pas op voor Fakers

Voor vrouw zoekt stel dating bestaan er voor Nederlanders en Belgen vele verschillende datingsites. Helaas zijn niet alle datingsites even goed voor het vinden van een leuk stel of mooie vrouw. Je moet oppassen voor datingwebsites waar veel fakers (fake profielen) te vinden zijn.

Meer dan 7 jaar ervaring

Ik ben al reeds vele jaren in actief in de swingerswereld en weten precies welke sites het beste werken. Deze datingsites wil ik graag met jullie delen. Ik vind het namelijk leuk als er meer stelletjes en vrouwen zich aanmelden.