5 don’ts voor Vrouw Zoekt Stel dating

Wat kun je beter niet doen bij vrouw zoekt stel dating? In dit artikel staan 5 dingen die je absoluut moet vermijden bij vrouw zoekt stel dating.

TIP: Maak jij geen fouten meer? Meld je dan gratis aan op een van deze sites en je hebt 90% kans van slagen!

Het blijkt toch weer dat koppels en single vrouwen een aantal kleine foutjes maken wat hun online datingervaring kan verpesten.

Dit is helemaal niet erg want we doen allemaal weleens dingen zonder goed erover na te denken.

Daarom hebben we hieronder 5 simpele datingtips die je behoeden voor een onnodige probleempjes! Houd hier rekening mee en je zal merken dat jouw datingplezier stukken beter wordt!

5 dingen waar je op moet letten

Dit zijn de 5 dont’s (dingen die je beter niet kunt doen) wanneer je online gaat daten. We hebben nog véél meer voor je maar die houden we tegoed voor een andere keer 🙂

#1 – Deel niet zomaar je persoonlijke informatie met een ander stel. Zorg eerst dat je elkaar goed leert kennen.

#2 – Plaats niet te veel pikante foto’s van jezelf. Het is leuk en aantrekkelijk om een stel met jouw mooie foto’s te verleiden, maar laat ook zien dat je niet alleen op zoek bent naar seks, maar ook nog inhoud hebt.

#3 – Laat je door anderen verleiden om op andere sites in te schrijven. Als je eenmaal een datingsite hebt gekozen, blijf hierbij en ga jezelf niet zomaar ergens anders inschrijven. Kans is groot dat een faker je probeert over te halen op een pay site in te schrijven.

#4 – Een datingsite is geen Facebook of Hyves. Houd deze informatie dus gescheiden van je datingsiteprofiel.

#5 – Ook al krijg je 1000 berichten, wees beleefd en reageer op ieder persoonlijk bericht dat je ontvangt. Jij zou het omgekeerd ook fijn vinden.

Klinkt allemaal best logisch toch? Probeer je hier eens maar aan te houden! 😉

Veel succes!